Meubels en sanitair | Tegeltrend

In onze winkel in Begijnendijk staan er een tiental basiscombinaties badkamermeubels voor jou klaar. Met deze basiscombinaties van 60 cm tot 220 cm groot, krijg je een perfect idee van de mogelijkheden. Verschillende combinaties, kleuren en uitvoeringen kies je naar eigen smaak en wens: greeploze deuren, push-to-open, verschillende soorten grepen, ...

Bij Audrey en Joeri kan je altijd terecht voor advies: welke formaten passen goed bij elkaar, welke accessoires passen bij de meubels, enzovoort.

Had je toch nog een andere uitvoering in gedachten? Dan is maatwerk de oplossing. Ook daarvoor kan je terecht bij Tegeltrend.

Badkamerspiegels

Badkamerspiegels

Naast dat een spiegel functioneel moet zijn, mag hij ook mooi zijn. Ronde spiegel, spiegelkast, ovaal of vierkant. Wij bekijken samen met u wat voor u het beste past.

Douchebakken en douchegoten

Inloopdouches maken wij zowel met douchegoten als met douchebakken. Je kiest bijvoorbeeld voor een uitvoering met douchebakken in hydrobox. De bak is gemaakt van een composiet materiaal met leisteenstructuur. Echt een aanrader om eens te komen bekijken in de winkel!

Douchebakken en douchegoten
Douchewanden in glas

Douchewanden in glas

Alle soorten, maten en tinten: van helder over fumé en gezuurd, Wij zorgen ervoor dat uw glazen douchewand perfect past in uw badkamer.

Kranen

Showerpipes, badkranen, wastafelkranen of toiletkraantjes: Tegeltrend werkt met kranen van Grohe, Hansa, Treemme, Paffoni en Hansgrohe.

Grohe Hansa Paffoni Treemme

Kranen
Lavabo en bad

Lavabo en bad

Van lavabo's en baden hebben we verschillende merken in huis. Aan jou om te kiezen!

Toiletmeubels

In elk gamma badkamermeubels bieden wij een bijhorend toiletmeubel aan.

Toiletmeubels
Toiletten

Toiletten

We werken met een toiletsysteem van Geberit. Daarop monteren we rimless toiletmodellen. Dit zijn toiletten zonder spoelrand. Deze zijn dus erg makkelijk te reinigen. In ons assortiment zitten de merken Villeroy & Boch, Duravit, en Laufen. Alle toiletdeksels zijn uitgerust met het soft-close systeem.